Computerles

Haal meer uit uw computer met computerles op maat.

Graag meer leren over het gebruik van bijvoorbeeld uw computer, tablet, tv of telefoon? Lukt het telkens niet om de fotocollectie van uw kleinkind te versturen? Bij ons bent aan het juiste adres. Wij geven les op verschillende gebieden en helpen u graag met het beter begrijpen van uw computer, tablet of telefoon. Gewoon op locatie en in uw eigen tempo.

Er is niks vervelender als het sturen van een email met een bijlage weer niet lukt. In het door u gekochte boek lijkt het telkens zo makkelijk, maar toch lukt het steeds niet. Ook de snelle aanwijzingen van uw behulpzame buur maakt het er allemaal niet duidelijker op.

Wanneer u graag op een laagdrempelige manier meer wilt leren over het gebruik van bijvoorbeeld uw telefoon, computer of televisie, dan helpen wij u graag. Wij helpen u graag met verschillende soorten onderwerpen en leggen hierbij alles in uw eigen tempo uit. Graag meerdere lessen volgen om de algemene kennis te verbeteren ook dit is geen enkel probleem?

In overleg met u kan er een lespakket op maat aangeboden worden. Hierbij zal een geschikt pakket samengesteld worden welke volledig aan uw wensen voldoet.

Les op locatie

In uw eigen vertrouwde omgeving les krijgen met uw eigen computer, maakt het toch allemaal net wat prettiger.

Waarin geven wij bijvoorbeeld les?

Wij kunnen u helpen met verschillende onderwerpen. Hierbij zal van tevoren afgesproken worden welke onderwerpen behandeld zullen worden en op welke manier de onderwerpen behandeld zullen worden. Omdat een apparaat zoals een laptop nooit hetzelfde is, zullen wij u altijd lesgeven doormiddel van het gebruik van uw eigen apparaten. Hierdoor kunt u tijdens de uitleg het gelijk zelf proberen.

Wanneer u graag les wilt hebben in onderwerpen zoals het bijhouden van een eigen blog/website of het opschonen van uw eigen computer, bent u ook bij ons aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een probleem waar u denk niet zelf uit te komen? Wellicht dat computerhulp de oplossing voor u is.

Top