Microsoft 365

Microsoft 365 voor bedrijven

Getoonde prijzen zijn exclusief btw. 

Microsoft 365 met uitgebreide ondersteuning

Gebruikersondersteuning

Vragen over het gebruik of installatie van Microsoft 365? Wij staan 7 dagen per week klaar om ondersteuning te bieden aan uw medewerkers.

Meedenkend

Wij denken actief met u mee hoe uw organisatie het maximale kan halen uit Microsoft 365. 

f

Proactief

Wij beheren op een proactieve manier uw Microsoft 365 omgeving waardoor u er geen omkijken naar heeft. 

Voordelen van Microsoft 365

E-mail

De e-mail oplossing op basis van Exchange is een van de meest complete e-mailoplossingen op de markt. Ervaar perfecte en real-time synchronisatie van uw mails op al uw apparaten. Voeg eenvoudig grote bestanden toe en sla wel tot 50 GB aan mails op.

Meerdere postvakken? Krijg met een enkel account eenvoudig toegang tot extra postvakken zoals het info@ adres.

Agenda

Beheer meerdere agenda’s, plan Teams meetings en deel agenda’s met collega’s.

Contacten

Krijg toegang tot al uw contacten en gedeelde contacten van de organisatie vanaf elk apparaat.

 

Teams

Met Microsoft Teams kunt u op een eenvoudige manier online vergaderen met uw collega’s en personen buiten de organisatie. Werk vanuit de vergadering eenvoudig aan gedeelde bestanden, toon media zoals video’s of een PowerPoint presentatie en neem al uw vergaderingen eenvoudig op.

OneDrive

Krijg bij elke Microsoft 365 Business licentie 1 TB persoonlijke OneDrive cloudopslag. Sla al uw bestanden op en maak ze toegankelijk op al uw apparaten.

 SharePoint

Start een overzichtelijke interne SharePoint site waar u en uw medewerkers eenvoudig bestanden kunnen delen, samen aan documenten kunnen werken en informatie kunnen delen.

Geef klanten eenvoudig toegang tot bepaalde gedeeltes van uw SharePoint site zodat uw klanten alleen de bestanden zien die zij mogen zien.

Beveiliging

Maak gebruik van verschillende manieren om uw bestanden te beschermen tegen verlies en toegang door onbevoegde personen. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken.

Geavanceerde beleidsmogelijkheden

Bescherm uw bestanden met geavanceerde beleidsmogelijkheden. Stel eenvoudig in hoelang welke data bewaard moet blijven, wie toegang mag hebben tot bestanden en wat er met de bestanden moet gebeuren.

Office apps

Bij elke Microsoft 365 Business Standard licentie kunt u het Office 365 pakket downloaden voor maximaal 5 apparaten. Op deze manier hoeft u niet meer een losse Office 365 licentie aan te schaven om toegang te krijgen tot Word, Excel, PowerPoint en Outlook op up computer of telefoon.

Interessante Microsoft 365 apps

Outlook

Beheer uw e-mails, contacten en agenda’s eenvoudig vanuit Outlook. Beschikbaar voor o.a. Windows, iOS, macOS en Android als via een webbrowser. 

OneDrive

Sla uw bestanden veilig en online op binnen OneDrive en benader uw bestanden vanaf overal.

Word

Maak er bewerk uw documenten met de bekende Word tekstbewerker.  Beschikbaar voor o.a. Windows, iOS, macOS en Android als via een webbrowser.

Excel

De veelzijdige spreadsheet software maakt het mogelijk om data te bewerken, analyseren en te visualiseren. 

PowerPoint

Maak prachtige en professionele presentaties met PowerPoint via uw apparaat of via de webbrowser.

Teams

Hou online vergaderingen, chat met collega’s en werk online aan documenten met Microsoft Teams.

OneNote

Sla uw notities eenvoudig online op met de uitgebreide notitie software OneNote.

SharePoint

Maak verschillende SharePoint sites aan om het delen van bestanden en het delen van informatie binnen het bedrijf te vereenvoudigen.