Over Jirad-IT

Het verhaal achter Jirad-IT

Ondanks dat Jirad-IT pas opgericht is in de zomer van 2018, is de eigenaar al langer actief in de IT-branche. Al enige jaren is de eigenaar actief bezig met verschillende IT-activiteiten zoals het oplossen van problemen, het geven van passend advies en het bouwen van diverse soorten websites. Deze activiteiten werden voornamelijk uitgevoerd voor kennissen en vrienden uit de omgeving.

Om een gegeven moment kwam er steeds meer vraag naar computerhulp en andere IT-gerelateerde taken. Dit resulteerde dat naast de kennisgroep ook niet kennissen of kennissen van kennissen Jirad-IT wisten te bereiken. Deze toename in het aantal klanten en de wens voor extra diensten heeft uiteindelijk tot de officiële oprichting van Jirad-IT geleid op 1 september 2018.

Momenteel wordt het bedrijf Jirad-IT gerund door de eigenaar Jirad welke al jaren actief is binnen de IT. Naast een grote passie voor hockey, is Jirad zeer geïnteresseerd in de nieuwste technieken op zowel IT als niet IT-gebied.

Jirad is ooit begonnen als student HBO-ICT aan het Saxion te Deventer. Na het succesvol voltooien van deze studie, is Jirad verder gegaan met de universitaire master Business Information Technology aan de Universiteit van Twente.

Naast de eigenaar Jirad, maakt Jirad-IT-gebruik van een vaste groep mensen welke verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren zoals programmeerwerk en grafisch design.