Webdesign

Een unieke website of webshop op maat 

Een website voor iedereen

Vandaag de dag is het hebben van een website voor uw bedrijf een onmisbaar iets. Uw website is uw online visitekaartje waarmee u nieuwe klanten binnenhaalt.

Wij kunnen u van een professionele website voorzien waarmee u uw klanten kunt bereiken. Wij maken websites op maat welke qua functionaliteiten en ontwerp volledig aan uw wensen aangepast wordt. 

Wilt u naast de mogelijkheid om nieuwsberichten te kunnen plaatsten ook een kleine webshop bijhouden? Ook dan bent u bij ons aan het goeie adres. 

WordPress
Voor de websites welke wij bouwen maken wij gebruik van het bewezen WordPress. WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee u uw website op een eenvoudige manier kan bijhouden en beheren.

Met WordPress als basis is het mogelijk om verschillende soorten websites te hebben. Een bedrijvenwebsite of een persoonlijke blog? Een webshop of verenigingssite? Met WordPress kan het allemaal, en is de site eenvoudig zelf te beheren en te voorzien van nieuwe informatie. 

 

Volledig responsive

Al onze websites zijn volledig responsive zodat de site op zowel een telefoon, tablet als computer goed te bekijken zijn.

Eenvoudig in beheer

Geen complexe beheersystemen. Dankzij WordPress is het zeer eenvoudig om zelf de site te onderhouden.

Een unieke website

Een bepaald idee voor de vormgeving van de website? Doordat alle sites op maat gemaakt worden, kunnen wij een unieke website opleveren.

Een website met een design naar wens

Een uniek ontwerp

Design op maat geeft u een website welke volledig aan uw wensen voldoet. Waar een template vaak een vast ontwerp heeft met een vast aantal functionaliteiten, kunt u met een eigen ontwerp alle kanten op.

Template

Een website op basis van een bestaande template kan in veel gevallen voldoen. Door het gebruik van een gratis of betaalde template heeft u snel een mooie website tegen een veel lagere prijs.

Top