Webhosting

Een snelle hosting oplossing is de basis van iedere site.

Webhosting pakketten

Opzoek naar een webhosting oplossing welke mee kan groeien met uw behoefte? Jirad-IT levert verschillende soorten webhosting oplossingen voor verschillende soorten situaties. Of u nou een blog, zakelijke website of webshop wilt hosten, het is allemaal mogelijk. Voor al onze webhosting pakketten regelen wij de technische zaken zodat u zich volledig kunt richten op uw website.

Shared Hosting

Een voordelige hosting oplossing voor
de meeste situaties

VPS
Hosting

Een snelle hosting oplossing voor grotere sites

VPS Hosting
Compleet

Een totaaloplossing voor de meest uiteenlopende situaties

Cloud
Hosting

Een snelle hosting oplossing zonder veel gedoe

Beheerde hosting

Geen zorgen om het beheer van de hosting. Wij regelen het volledig technische beheer van het hostingpakket zodat u zich bezig kunt houden met uw websites.

E-mail

Wij bieden verschillende e-mailoplossingen. Van enkel mailen tot een e-mailoplossing op basis van Office 365. Gebruik bijvoorbeeld info@uwbedrijf.nl, en straal vertrouwen uit.

Backup

Wanneer u hosting bij ons afneemt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de back-up van uw sitebestanden. Wij leveren diverse back-up oplossingen passend bij de situatie.

WordPress

Met elk webhosting pakket is het mogelijk om WordPress websites te hosten. Door het gebruik van slimme technische oplossingen zal WordPress snel kunnen laden.

SSL

Onze webhosting pakketten worden geleverd met gratis SSL-certificaten voor elke website. Beveilig uw website met een slotje en straal meer vertrouwen uit naar uw klanten.

Schaalbaar

Een groter hostingpakket nodig? Geen enkel probleem! Onze hostingpakketten kunnen meegroeien met uw behoeftes.Behoefte aan een sneller en uitgebreiderpakket? Ook dat is mogelijk.

Voordelen van hosting via Jirad-IT

Persoonlijke support

Wij denken continu met u mee en helpen u graag om uw website tot een succes te maken. Komt u ergens niet uit, of heeft u advies nodig? Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen.

Oplossing op maat

Elke website is anders, en daarom heeft elke website ook andere hostingeisen en wensen. Wij kunnen u een hostingadvies op maat leveren welke aansluit bij uw site of webshop

Zorgeloos

Wij zorgen voor het beheer van de hosting zodat u zorgeloos bezig kunt houden met uw website. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van hosting i.c.m. met Office 365? Dan beheren wij beiden zodat u alleen het gemak heeft.  

Top