Website onderhouden

Maak het uzelf gemakkelijk door het technische onderhoud en de technische zorgen uit te besteden!

Naast het bijwerken van stukjes tekst op uw pagina of het plaatsen van nieuwe nieuwsberichten, heeft een website ook technisch onderhoud nodig. Het updaten, veranderen of toevoegen van functionaliteiten aan de website is een mogelijke onderhoudstaak. Niet de kennis of tijd om een website op technisch vlak bij te houden? Jirad-IT kan het onderhoud en de zorgen van u overnemen.  

Volledig onderhoud

Wanneer u het complete beheer en onderhoud wilt uitbesteden, zodat u alleen nog maar druk hoeft te maken over welke tekst u op de website wilt tonen.

Incidenteel onderhoud

Wanneer u een vaste hulplijn wilt hebben voor wanneer u er even niet uitkomt, of wanneer u een nieuwe functie aan de site wilt laten toevoegen.

Het onderhouden van een website kan tegenwoordig veel tijd kosten. Vooral wanneer u beschikt over een drukbezochte website, is het vaak lastig om naast het bijwerken van de teksten ook nog de website constant up-to-date, veilig en geoptimaliseerd te houden.  Jirad-IT kan het onderhoud van uw website volledig of gedeeltelijk overnemen.

Wij kunnen op periodieke basis uw website nalopen en de website voorzien van nieuwe updates, de beveiliging verbeteren en de website optimaliseren. Indien gewenst, kunnen wij ook verzoeken doorvoeren zoals het toevoegen van een nieuwe functionaliteit.

Wanneer u vragen heeft of graag de mogelijkheden wilt bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

Top