Webdesign

Websites

Wij maken verschillende soorten websites op basis van WordPress. Een simpele blog of een nieuwe website voor het bedrijf of vereniging? Het is allemaal mogelijk. Een zeer laag budget? Zelfs dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor een nieuwe website.

Website Design

Wij maken moderne websites met verschillende handige en slimme functies. Uiteraard zijn al onze sites geschikt voor verschillende type apparaten en kunnen verschillende functionaliteiten altijd toegevoegd worden.

Fucntionaliteiten

Zowel websites als webshops kunnen wij met verschillende functionaliteiten uitrusten. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • Fotogalerij
  • Reserveringsgedeelte restaurant
  • Nieuwsbrief
  • Evenementenagenda

Bijzondere functionaliteiten nodig zoals een intern kennissysteem? Ook dat is mogelijk.

Gebouwd voor SEO & snelheid

De sites die wij bouwen worden altijd gebouwd met de zoekmachine in het achterhoofd. De sites die wij bouwen zijn naast klantvriendelijk ook eenvoudig te optimaliseren voor de zoekmachine (SEO). Uiteraard laden onze sites ook zeer snel.

Webshops

Beginnen met een eigen webshop? Of een bestaande webshop vernieuwen? Wij bouwen verschillende soorten webshops op basis van Magento en WooCommerce. Zowel kleine simpele webshops voor enkele producten als webshops met honderden producten is mogelijk.

EEN UNIEK ONTWERP

Bij elke website of webshop is het mogelijk om te kiezen tussen een uniek ontwerp of een ontwerp op basis van een bestaande template. 

Een uniek ontwerp past altijd 100% bij de wensen van de klant, maar vereist meer ontwikkel tijd. Een site op basis van een bestaande template kan gebonden zijn aan limiteringen, maar verlaagd de ontwikkeltijd aanzienlijk.

Eenvoudig in beheer

Wij maken voornamelijk gebruik van WordPress i.cm. met een pagebuilder. Door deze combinatie ontstaat er een zeer simpel systeem om in te werken. Dankzij deze combinatie is het kinds eenvoudig om nieuwe pagina’s toe te voegen en vorm te geven doormiddel van selecteren en onderdelen slepen.

Onderhoud & Ondersteuning

Na het opleveren van de website houdt het uiteraard niet op. Wij kunnen ondersteuning bieden voor zowel nieuwe als bestaande sites. Het volledige beheer uit handen geven of alleen het technische beheer? Het is allemaal mogelijk.

Het Process

Inventarisatie

Als eerst zal er geïnventariseerd worden wat de wensen en eisen voor de site zijn. Alleen basale functies of op maat gemaakt functies nodig? Het gaat allemaal in kaart gebracht worden.

Ontwerp

Op basis van de opgestelde wensen en eisen zal er samen met de klant een ontwerp bedacht worden. Dit kan zowel een op maat gemaakte ontwerp zijn als een bestaand ontwerp.

Bouwen

Tijdens de 3e fase zal de site daadwerkelijk gebouwd worden. De klant kan hierbij continue de voortgang bekijken. Bepaald gedeelte van het ontwerp toch anders? Geen enkel probleem!

Afronding

Tijdens de afronding zal de site getest worden en verder gevuld worden. Na het zetten van de punt op de i, zal de werking van de site uitgelegd worden waarna de site dan toch echt live kan.