Webhosting

Hosting pakketten

Een simpele maar snelle hosting oplossing voor het hosten van verschillende soorten sites. Veel opslag, geavanceerde caching voor extra snelheid en een simpel beheerscherm. Het is er allemaal.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw. 

Standaard inbegrepen bij alle pakketten

Mail

Maak een onbeperkt aantal mailadressen aan om te communiceren met klanten. Inclusief geavanceerde spamprotectie.

Back-up

Van elke bij ons gehoste site maken wij automatische back-ups. Back-ups maken naar een externe locatie? Ook dat is mogelijk bij ons. 

f

Controlepaneel

Met het intuïtieve controlepaneel is het eenvoudig om instellingen aan te passen, e-mailaccounts aan te maken en back-ups in te stellen.

Ontdek de functies van onze hosting pakketten

DDoS-bescherming

De geavanceerde DDoS-bescherming zorgt ervoor dat uw sites online blijft.

Intelligente Antivirus

Antivirus – Onze antivirus detecteert en blokkeert virussen, malware, spyware, redirects en symlinks in real-time met een onovertroffen nauwkeurigheid.

CMS Brute Force Protection

Onze intelligente beveiligingssuite beschermt tegen grootschalige brute force-aanvallen op uw sites.  Een essentiële beveiligingsfunctie die gedistribueerde aanvallen controleert  en vroegtijdig stopt.

ModSecurity

Geavanceerde ModSecurity-regels beschermen de sites tegen verschillende soorten aanvallen. ModSecurity helpt uw site te beschermen tegen SQL-injecties, XSS, externe aanvallen, upload kwetsbaarheden en meer.

Onbeperkt aantal mailboxen

Maak een onbeperkt aantal mailboxen aan in uw hostingaccount.

Inclusief webmail

Bekijk en beheer mails vanuit de webbrowser dankzij de makkelijk te gebruiken webmail pagina.

Geavanceerde spambescherming
Bescherm uw mailbox met onze geavanceerde spambescherming tegen ongewenste spammails. De spambescherming is volledig in te stellen via het gemakkelijke controlepaneel.

Geavanceerde cache oplossing

Maak gebruik van de geavanceerde op NGINX gebaseerde caching oplossing. I.c.m. verschillende caching lagen zoals Varnish, Memcached en Redis staat dit garant voor ongekende hoge snelheden.

Geavanceerde Full Page cache

Serveer de  dynamische inhoud  van sites via statische HTML-caches, opgeslagen in het ramgeheugen voor geavanceerde prestaties en minimale laadtijden.

WordPress staging

Met onze hostingpakketten is het zeer eenvoudig om een staging omgeving op te zetten. Maak een staging site aan voor uw site en test en voer wijzigingen veilig uit. Met een druk op de knop kan de wijzigingen vervolgens gekopieerd worden naar de live site.

Site cloning 

Maak een complete kopie van je bestaande WordPress site en verplaats het naar een ander domein. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een tweede site wilt opzetten met het zelfde thema.

Gratis dagelijkse back-ups

Elk hosting pakket leveren wij met gratis dagelijkse back-up. Door de dagelijkse back-up welke tot wel 30 dagen bewaard wordt, zijn uw bestanden veilig en beschermd.

Off-Site back-up

Dankzij de optionele off-site back-ups welke op een andere fysieke locatie opgeslagen wordt, blijven de back-up bestanden altijd veilig bewaard.

Snapshot back-ups

Naast de dagelijkse back-up is het ook mogelijk om een snapshot back-up te maken. Met een snapshot back-up kan er een momentopname gemaakt worden van een website. Ideaal wanneer er een upgrade uitgevoerd moet worden, en er met een klik teruggegaan moet kunnen worden naar de oude versie.